Csapatunk

outdoor csapatepitesLőrinczi István, ügyvezető, tréner:

Keveseknek adatik meg, hogy a hivatásuk egyben a hobbijuk is legyen. Tíz éve kóstoltam bele a céges csapatépítés és szervezetfejlesztés műfajába, majd megalapítottuk az Outdoor Mission céget. 2006-ban, a PARTNERUNIO megalakulásakor az a megtisztelő felkérés ért, hogy csatlakozzam a tanácsadói tudásműhely tagjaihoz. Ez a szervezetfejlesztői csoportosulás abból a célból alakult, hogy minél szerteágazóbb szakterületeket is felsorakoztathasson.

 

Gyerekkorom óta szenvedélyem a hegymászás és a természet adta lehetőségek kiaknázása. Hivatásom nagy sikereként könyvelem el, hogy a munkám során is rengeteget lehetek a természetben, és ebből a szeretetből másokra is ragaszthatok egy keveset.

 

 

 

Viskárdy Ferenc, tréner: outdoor csapatepites

12 éves ausztráliai „számkivetettség" után, éppen itthon találtam meg azt, amit szeretek: természet, emberek, off road, technika. Hét évet töltöttem egy másik hazai outdoor csapatépítő cég programvezetőjeként, ahol alkalmam volt elsajátítani a szakma alapjait. Három év off road (terepjárós) versenyzést tudhatok a hátam mögött, amely a technikai alapjait, tapasztalatait adta mostani munkámnak. Technikai szakértőként több neves rendezvényt is támogattam, valamint szakmai tanácsadója voltam a TotálCar-Sár műsornak. Trénerként az Outward Bond nemzetközi szervezetnél képeztem magam tovább. Jelenleg magyar és angol nyelvű csapatépítő, valamint élményprogramokat vezetek.

 

 

Völgyi Katalin, CSR szakértő:

karitativ csapatepitesKözgazdasági tanulmányaimat követően az elmúlt 13 év során PR, majd marketing területen szereztem tapasztalatot Ausztriában és Magyarországon kommunikációs ügynökségeknél, majd egy nemzetközi vállalat kommunikációs igazgatójaként. Kommunikációs szakemberként számos társadalmi célú kampány lebonyolításában részt vettem. Az elsők között végeztem a Budapesti Kommunikációs Főiskola CSR menedzser képzését.

 

2010. február-május között tanulmányt készítettem a hazai nagyvállalatok vállalati önkéntességel kapcsolatos gyakorlatáról. Ez a kutatás 2010-ben a Magyar Public Relations Szövetség pályázatán második helyet ért el, majd 2011 szeptemberében a European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA) Jos Willems első díját vehettem át. Legfőbb feladatom a karitatív csapatépítő programcsomag fejlesztése. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az Outdoor Mission a karitatív csapatépítés meghonosításában meghatározó szerepet játszott.